Ingenico iCT250

Met de Ingenico iCT250 POS-terminal heeft u een slimme en compacte vaste terminal

Heeft u maar weinig ruimte beschikbaar? Dan is de Ingenico iCT250 POS-terminal de oplossing voor u, want deze terminal is enorm handzaam en heeft maar weinig plaats nodig op uw balie. Dankzij het eenvoudige ontwerp, is de terminal makkelijk in gebruik.

De terminal kan zowel analoog als via het internet worden verbonden. U kunt nu via Chip & PIN, de magneetstrip en betalingen van uw klanten ontvangen. Wilt u uw klanten ook de mogelijkheid geven contactloos te betalen via NFC-technologie, dan staat de iCT250 ook tot uw beschikking.

Hoge beveiligingsgraad

De iCT250 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is PCI PTS 2.x en 3.x gecertificeerd met SRED en open-protocol modules. Wilt u het pinnen voor uw klanten extra veilig maken, dan kunt u kiezen voor de optionele pinbescherming, waardoor er niemand kan meekijken.

Makkelijk betalen voor uw klanten

Door de compacte uitvoering en het uitermate lichte gewicht, is deze terminal bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik op uw balie of counter. Door het verlichte keypad en een kleurenscherm dat goed leesbaar is, kunnen uw klanten gemakkelijk hun pincode invoeren. Grote toetsen en een geluidssignaal maken het betalen eenvoudig en zorgen voor minder vergissingen bij het invoeren van de pincode.

Altijd en overal verbonden

De iCT250 is altijd en overal goed verbonden. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van een snel modem, Ethernet, GPRS en 3G.

Bewezen platform

De iCT250 maakt gebruik van Telium 2-technologie. Deze technologie is het resultaat van 30 jaar ervaring in de betaalindustrie en is mede mogelijk gemaakt door Ingenico. Het is een schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat geïntegreerd is met 20 miljoen terminals over de hele wereld. 

Promoot uw eigen brand

U kunt met deze terminal niet alleen uw klanten gemakkelijk laten betalen, maar u kunt met behulp van de software personalisatie ook uw merk op een kleurrijk scherm laten verschijnen en zo bouwen aan uw eigen brand. Wilt u nog meer personaliseren, dat kan. Denkt u ook eens aan het personaliseren van de behuizing, het printerkapje of de lens.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iCT250 POS-terminal

  • Een compact apparaat dat minimale balieruimte in beslag neemt
  • Geef uw klanten een unieke betaalervaring door gemakkelijk te gebruiken terminal aan te bieden
  • Accepteer alle betaalmethoden, zoals chip & pin, magneetstrip en NFC/contactloos
  • Promoot uw merk door de terminal te personaliseren
Trust Guard