Ingenico iWL250 GPRS

Met de mobiele Ingenico iWL250 GPRS POS-terminal kunt u overal en altijd betalingen ontvangen

De mobiele Ingenico iWL250 GPRS terminal is de GPRS-versie van de meest geavanceerde draadloze terminal op de markt. Het achterliggende netwerk garandeert een optimale en beveiligde toegang, overal en altijd. U kunt gaan en staan waar u wilt en via Chip & PIN, de magneetstrip en contactloos betalingen van uw klanten ontvangen.

Wilt u via uw smartphone contactloos betalen via NFC-technologie of coupons accepteren, dat kunt u ook met de iWL250 GPRS goed uit de voeten.

Compacte uitvoering

Door de compacte uitvoering en het uitermate lichte gewicht, neemt u dit apparaatje gemakkelijk mee.

Altijd en overal verbonden

De iWL250 GPRS beschikt over een scala aan draadloze verbindingsopties, GPRS, 3G, Bluetooth Class 1 en WiFi. En u kunt via Multicom rekenen op een probleemloze integratie met multi-devices-oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling via Bluetooth met een ECR, taximeter of tablet. Vanzelfsprekend blijft de verbinding met de bank in stand. 

Lange batterijduur

Deze Ingenico iWL250 GPRS POS-terminal werd ontworpen voor mobiliteit en is dus uitgerust met een langere batterijduur. Afhankelijk van de gebruikssituatie gaat de batterij meerdere dagen mee.

Bewezen platform

De iWL250 maakt gebruik van Telium 2-technologie. Deze technologie is het resultaat van 30 jaar ervaring in de betaalindustrie en is mede mogelijk gemaakt door Ingenico. Het is een schaalbaar, betrouwbaar besturingssysteem dat geïntegreerd is met 20 miljoen terminals verspreid over de hele wereld. 

Uitmuntende printer

De snelste op de markt. Dat is de iWL250 GPRS. De printer drukt dertig lijnen per seconde af waardoor betalingen efficiënt afgehandeld kunnen worden.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico iWL250 GPRS POS-terminal

  • Snelle responsetijden, waar u ook bent
  • Transacties worden vlug uitgevoerd
  • Licht en compact, gemakkelijk mee te nemen
  • Batterijduur tot 48 uur
  • Zeer helder lcd-kleurenscherm
Trust Guard