Ingenico Lane/5000

Creëer een nieuwe retail checkout-ervaring met een wereld van zakelijke apps

De Lane/5000 combineert de universele acceptatie van betalingen met apps van derden en geeft consumenten een geheel nieuwe klantervaring.

De hoogste beveiligingsgraad

De Lane/5000 is PCI-PTS 5.x gecertificeerd en voldoet aan de meest recente hardware en softwareveiligheidseisen. Het Telium TETRA besturingssysteem maakt gebruik van de laatste cryptografische schema's met toekomstbestendige sleutellengte.

Alle vormen van elektronisch betalen

De Lane/5000 ondersteunt alle vormen van elektronisch betalen, waaronder EMV-chip & PIN, chip & sign, magneetstrip, digitale handtekening en NFC/contactloos.

Gebruikersvriendelijke en intuïtieve interface

Met rijke multimediamogelijkheden en een groot 3,5-inch kleuren touchscreen verbetert de Lane/5000 klantinteracties tijdens het complete checkout-proces. 

Ontwikkeld voor retailers

Ontworpen voor intensief gebruik in de detailhandel, heeft de Lane/5000 een duurzaam scherm, waarop een handtekening kan worden gezet. Daarnaast beschikt de Lane/5000 over een robuuste magneetstrip en een smartcardreader die geoptimaliseerd is voor snelle transacties. En voor een gemakkelijke integratie beschikt de terminal over een een mulitpoint connector. Ook is compatibiliteit met de meeste voorkomende stand pole-adaptors een van de kenmerken van deze terminal.

Naadloze ervaring met NFC betalingen

De Lane/5000 maakt NFC-acceptatie eenvoudig. De specifieke en zichtbare leesgebied is voorzien van glas dat aan de achterzijde verlicht wordt. Deze ergonomische reader biedt klanten een intuïtieve ervaring en verbetert de efficiëntie van de retailer. 

Een besturingssysteem met veilige betaling en creatieve vrijheid

Het Telium TETRA besturingssysteem is de perfecte combinatie van 30 jaar ervaring van Ingenico Group in betalingskennis en de openheid van het internet. Het bevat de beste beveiligingsmechanismen om de privacy van transacties te beschermen en maakt tegelijkertijd de ontwikkeling mogelijk van zakelijke HTML5 webgebaseerde rich media apps.

Technische informatie

Heeft u meer technische informatie nodig? Raadpleeg gerust de Technische specificaties

De voordelen van de Ingenico Lane/5000-terminal

  • Verbeter de koopervaring en combineer een groot touchscreen met een compacte klantgerichte terminal 
  • Versnel de checkout door een elektronische handtekening aan te bieden en de NFC-acceptatie te stimuleren
  • Gebruik een robuuste terminal ontworpen voor de meest veeleisende retailomgevingen
Trust Guard